ALOITA HELPOSTI STARTTIKURSSILTA

Uuden lajin aloitus onnistuu parhaiten starttikurssilta. Uudet kurssit alkavat joka kuukausi!

Seuraavat kurssit alkavat…
marraskuu – viikko 47
joulukuu – ei starttikursseja
tammikuu – viikko 2
helmikuu – viikko 6 (ei tunteja viikolla 9)
maaliskuu – viikko 11
huhtikuu – viikko 15

Starttikurssi sisältää kaksi harjoitusta viikossa, neljän viikon ajan. Eli yhteensä 8 treenikertaa. Kaikki kurssit sopivat ensikertalaisille ja lajin perusteiden kertaamiseen.

Tankotanssin starttikurssilla harjoitellaan peruspyörähdyksiä, nostoja ja pitoja sekä myös helppoja ylösalaisin tehtäviä liikkeitä.

Ilma-akrobatia sisältää vertikaalikankaan ja rengastrapetsin alkeita. Opit kiipeämään, yhden ja kahden jalan solmut sekä alkeistason poseerauksia kankaalla ja taitot, yhden jalan roikunnat sekä alkeistason pidot renkaalla. Kurssilla kokeillaan myös looppia, eli akrobaattista ilmajoogaa.

Starttikurssin jälkeen voit jatkaa harrastamista tankotanssin ja ilma-akrobatian alkeis- tai jatkotason tunneilta.

Kurssin hinta 120e. Hintaan sisältyy kurssin lisäksi oikeus käydä kaikilla venyttely- ja akrobatiatunneilla sekä itsenäisissä iltatreeneissä kurssin ajan. (Pelkkä kurssi ilman irtotunteja tai itsenäisiä harjoituksia 100 euroa.)

Tankotanssin starttikurssit

  • Tiistaisin ja torstaisin klo 16
  • Keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20

Ilma-akrobatian starttikurssit

  • Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20

Varausehdot

× Kurssivaraukset ovat sitovia. Peruutustapauksessa paikan voi itsenäisesti myydä tai luovuttaa eteenpäin ennen kurssin alkua, mutta maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.

× Kurssi maksetaan varauksen yhteydessä verkkokaupan kautta. Jos haluat käyttää maksamiseen liikuntaseteleitä, ota yhteyttä info@thepolebase.fi.

× Poissaolot voi käydä korvaamassa millä tahansa akrobatia- tai venyttelytunnilla kurssin aikana. Kysy tarkemmat ohjeet kurssin ohjaajalta ennen korvaamista.

× Jäikö mietityttämään? Ota yhteyttä, kerrotaan mielellään lisää. 🙂