Hinnasto

Kortteja voit ostaa Nannalta tuntien yhteydessä tai etukäteen verkkokaupasta. Verkkokaupassa käyvät visa, visa electron ja mastercard -kortit.

Paikanpäällä maksuvälineinä käyvät:
Käteinen ja pankki- ja luottokortit, lahjakortit
Smartum: Liikuntasetelit, Kulttuuri- ja liikuntasetelit, Smartum-saldokortti
TYKY: Kuntosetelit, TykyOnline | Edenred: Virikesetelit, Ticket MindBody-kortti
ePassi: Sporttipassi (vain mobiilisovelluksella)

Otathan huomioon että hintoihin ei sisälly tapaturmavakuutusta! Suosittelemme Suomen Tankotanssiliiton jäseneksi liittymistä, jolloin tapaturmavakuutuksen voi ostaa liiton kautta hintaan 80 euroa / vuosi. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero 10%. Kortit ovat henkilökohtaisia. Väärinkäytökset johtavat kortin mitätöintiin.

Opiskelijakortilla 10% alennus 5 ja 10 kerran korteista sekä ANYTIME kuukausikortista. Kausikorteista alennukset hinnaston mukaan.

Uusille ja palaaville asiakkaille (ei varauksia viim. 12kk aikana tai voimassaolevaa korttia) 5 kerran kortti 50 euroa!

Kaikki varaukset tunneille tehdään Avoinna24-palvelun kautta. Tunnit tulevat varattaviksi 3 viikkoa etukäteen.

1 kerta 15 eur
5 kertaa 75 eur 
10+1 kertaa 150eur

1 ANYTIME kuukausikortti 150eur
Kevät+kesä 2018 480e
– osamaksulla 540e
opiskelijakortilla 440e

Kausikortti 31.12. asti EARLY BIRD hinnoin! Katso lisätiedot verkkokaupasta.

Kuukausikortilla tai kausikortilla voit käydä rajattomasti kaikilla ohjatuilla tunneilla (pl. kurssit) ja itsenäisessä harjoittelussa. Kevät+kesäkausikortti voimassa 8.1.-19.8.2018.

Valmennus / yksityistunnit

1 hlö 70eur / kausikortilla 60eur
2 hlö 80eur
3 hlö 90eur

Vähintään 5 kerran paketeista 10% alennus.

Ohjatut tunnit

Ennen tankotanssi tai ilma-akrobatiatuntien aloittamista suosittelemme käymään starttikurssilla tai tutustumistunnilla.

TANKOTANSSI

 • Tanko 1 / alkeet Liikevaatimuksena perusinvert, käärme ja kiipeäminen.
 • Tanko 1-2 / alkeet Sekä 1 että 2 tason tunneilla käyville sopiva välitason tunti. Liikevaatimuksena perusinvert, käärme ja kiipeäminen.
 • Tanko 2 / alkeisjatko Liikevaatimuksina on peruspyörähdysten, ilma-inversioiden ja peruspitojen (kuten kaksonen, lonkkapito, sammakko ja takanoja) osaaminen.
 • Tanko 2-3 / alkeisjatko Liikevaatimuksena ilma-invert, perhonen ja kiinalainen invert.
 • Tanko 3 / jatko Liikevaatimuksena aysha yhdellä otteella ja olkanousu.

ILMA-AKROBATIA

Tunneilla harjoitellaan vaihtelevasti kankaalla, renkaalla ja loopilla.

 • Ilma-akrobatia 1 / alkeet Liikevaatimuksena solmut ja kiipeäminen kankaalla ja taitto renkaalla.
 • Ilma-akrobatia 2 / jatko Liikevaatimuksena taitto yläkaarelle renkaalla ja sakset ilmasta kankaalla.

TANKOVOIMISTELU

 • POLEGYM Sopii kaikentasoisille! Tunneilla harjoitellaan tangon perustekniikoita ja tehdään runsaasti lihaskuntoa parantavia kehonpainoharjoituksia.

KÄSINSEISONTA JA AKROBATIA

 • Käsinseisonta Tämä tunti sopii sinulle, joka jaksat jo tehdä käsilläseisontaa tuetusti esimerkiksi seinän tai parin avustamana ja haluaisit oppia tekemään käsilläseisonnan ilman tukea. Tunnilla tehdään runsaasti erilaisia asento- ja tasapainoharjoituksia sekä valmistellaan käsinseisontanostoon ja -punnerrukseen tarvittavia lihaksia.

LIIKKUVUUS

 • Tavoitteellinen venyttely Haaveiletko spagaatista? Perinteisten staattisten venytysten lisäksi tunneilla treenataan myös lihaskuntoa, tasapainoa sekä dynaamista venyvyyttä. Muista puketua lämpimästi!
 • Notkeusakrobatia Selän ja hartioiden liikkuvuuden parantamiseen keskittynyt notkeusakrobatiatunti. Jos silta ja kyynärnoja parin kanssa tai seinää vasten sujuvat jo, voit jatkaa täällä matkaasi kohti uusia haasteita. Muista puketua lämpimästi!

TWERK K18

 • TWERK OUT Sopii kaikentasoisille! Twerkin tekniikkatreenit parantavat alakropan lihaskuntoa hauskasti ja tehokkaasti. Joka tunnilla myös lyhyt koreografia.

SENSUAL POLE K18

 • HEELS & ATTITUDE Tämä naisellinen tanssitunti lisää itsevarmuuttasi varmasti! Tunnilla treenataan hyvällä maulla, tuolin ja tankojen avulla korkojen käyttöä, kävelyä, ryhtiä ja sensuallia liikkumista.
 • LIQUID FLOW Keskitason senssituntilla toivomme jo hieman kokemusta korkokengillä tanssimisesta. Tällä tunnilla yhdistelemme pidempiä sarjoja ja keskitymme erityisesti saumattoman flown löytämiseen ja lattialiikkeisiin. Pukeudu polvisuojiin ja pitkiin ihonmyötäisiin housuihin.
 • RUSSIAN EXOTIC Haastavin, eniten tankotyöskentelyä sisältävä senssitunti saa inspiraationsa mm. Olga Kodan, Eva Bembon, Oksana Shinen ja Anastasiya Romantsovan kaltaisista tanssijoista. Aikaisemmasta (tanko)tanssikokemuksesta on hyötyä. Shortsit ja polvisuojat.
X
X