Järjestämme yksityistunteja kaikista ohjaamistamme lajeista. Varaus tehdään sähköpostitse ja se on sitova. Alle viikko ennen varattua aikaa perutuista tunneista laskutamme minimiveloituksen (75/90e) hinnan.

Vapaita aikoja erityisesti arkisin ennen klo 18 ja klo 20 jälkeen sekä viikonloppuisin. Kysy varaustilannetta info@thepolebase.fi tai whatsapp 050 555 0199. 🙂

Kokeilutunti omalle porukalle

Suosittelemme erityisesti työ- tai kaveriporukoille! Tunnit on suunniteltu ensikertalaisille ja sopivat kaikille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Tunneilla ei tehdä koreografiaa musiikilla.
Valitse tunnin teemaksi tankotanssi, rengastrapetsi, vertikaalikangas, käsilläseisonta tai Pole Gym (voima- ja temppupainotteinen tankotanssi).

Hinta 75e/max. 5 hlö, seuraavat henkilöt +10 euroa (esim. 10 hengen seurue 125e). Kesto 45min.
Lajista riippuen ryhmän suositeltu maksimikoko 10-14 henkeä.

Kokeilutuntien aikana pukuhuone- ja harjoitustiloissa voi olla myös muita treenaajia. Kaikkien viihtyvyyden vuoksi näillä tunneille ei oteta katsojia, eikä tunnin aikana saa video- tai valokuvata. Jos haluat varata tilat vain oman porukkanne käyttöön, katso alta räätälöityjen ryhmätuntien hinnoittelu.

Opiskelijoille ja koulujen liikuntaryhmille kokeilutunnit arkisin klo 7-15 hintaan 8 euroa / henkilö. Minimi 5 henkilöä. Yli 14 hengen ryhmät 7 euroa / henkilö. Varaukset vain koulun tai järjestön sähköpostilla. Maksu paikanpäällä tai laskutus annettuun osoitteeseen (ei mahdollisuutta sähköiseen laskutukseen), laskutuslisä 5 euroa.

Räätälöidyt yksityistunnit ryhmille

Sopii loistavasti ohjelmanumeroksi synttäreille tai polttareille! Nämä tunnit räätälöidään toiveidenne mukaan ja voimme suunnitella koreografian sankarin lempimusiikkiin tai juhlien teemaan. Voitte luoda oman spotify-soittolistan tuntia varten ja pukeutua teeman mukaisesti.

Teematuntien ajaksi varaamme sekä pukuhuonetilat että koko harjoitustilan vain teidän käyttöönne. Tunnin aikana voi siis huoletta heittäytyä myös riettaampien koreografioiden vietäväksi ilman pelkoa tirkistelijöistä! Salista löytyy erikoistilanteita varten myös diskovalot, joten tunnelma on taattu. Halutessanne voitte videokuvata opeteltavan koreografian tunnin lopuksi. Valokuvia voi ottaa koko tunnin ajan.

Tunti voidaan toteuttaa tangolla tai tuolilla. Halutessanne voitte myös lainata asusteita ja platformkenkiä salilta. Esitä toiveesi sähköpostilla. Otamme koreografioissa huomioon ryhmän taitotason.

Hinta 90e/1hlö, seuraavat henkilöt +10 euroa (esim. 10 hengen seurue 180e). Kesto 60-90 minuuttia, josta opetusta n. 45-60 minuuttia.