Järjestämme yksityistunteja kaikista ohjaamistamme lajeista. Varaus tehdään sähköpostitse ja se on sitova.

Kokeilutunti omalle porukalle

Suosittelemme erityisesti työ- tai kaveriporukoille! Tunnit on suunniteltu ensikertalaisille ja sopivat kaikille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Tunneilla ei tehdä koreografiaa musiikilla.

Valitse tunnin teemaksi tankotanssi, rengastrapetsi, vertikaalikangas, käsilläseisonta tai Pole Gym (voima- ja temppupainotteinen tankotanssi).

Hinta 180 euroa. Kesto 45-60 minuuttia.
Pienille ryhmille hinnoittelu 18 euroa/henkilö. Minimihinta 90 euroa.

Lajista riippuen ryhmän maksimikoko 10-14 henkeä.

Kokeilutuntien aikana pukuhuonetiloissa ja toisessa salissa voi olla myös muita treenaajia. Kaikkien viihtyvyyden vuoksi näillä tunneille ei oteta katsojia, eikä tunnin aikana saa video- tai valokuvata. Jos haluat varata tilat vain oman porukkanne käyttöön, katso alta räätälöityjen ryhmätuntien hinnoittelu.

Opiskelijoille ja koulujen liikuntaryhmille kokeilutunnit arkisin klo 7-15 hintaan 9 euroa / henkilö. Minimi 5 henkilöä. Varaukset vain koulun tai järjestön sähköpostilla.

Räätälöidyt yksityistunnit ryhmille

Sopii loistavasti ohjelmanumeroksi synttäreille tai polttareille! Nämä tunnit räätälöidään toiveidenne mukaan ja voimme mukauttaa koreografian sankarin lempimusiikkiin tai juhlien teemaan. Voitte myös luoda oman spotify-soittolistan tuntia varten ja pukeutua teeman mukaisesti.

Teematuntien ajaksi varaamme sekä pukuhuonetilat että molemmat salit ryhmänne käyttöön. Tunnin aikana voi siis huoletta heittäytyä myös riettaampien koreografioiden vietäväksi ilman pelkoa tirkistelijöistä! Salista löytyy erikoistilanteita varten myös diskovalot, joten tunnelma on taattu. Halutessanne voitte videokuvata opeteltavan koreografian tunnin lopuksi. Valokuvia voi ottaa koko tunnin ajan.

Tunti voidaan toteuttaa tangolla tai tuolilla. Halutessanne voitte myös lainata asusteita ja platformkenkiä salilta. Esitä toiveesi sähköpostilla. Otamme koreografioissa huomioon ryhmän taitotason.

Twerk-tunneista ota yhteyttä suoraan tia.sokka@gmail.com ja burleski-tunneista maija@alviina-art.com. Alla oleva hinnoittelu ei koske muiden kautta varattuja tunteja.

Hinta 250 euroa. Kesto 90 minuuttia.
Pienille ryhmille hinnoittelu 25 euroa/opetukseen osallistuva henkilö. Minimihinta 125 euroa. Osa ryhmästä voi halutessaan tulla katsomaan (veloituksetta) vain koreografian esityksen tunnin lopuksi.