Blog
  • Main page
13
12
2016

Verkkokauppa avattu!

Tadaa! Nyt meille voi maksaa kertakortit sekä yksittäiset tunnit ja kurssit ihan superhelposti netin kautta ihan koska tahansa. Kortit on myynnissä osoitteessa http://varaa.thepolebase.fi ja maksutapana käyvät visa, visa electron ja mastercard -kortit. Lahjakortilla ei voi maksaa verkkokaupassa. Jos olet saanut lahjakortin, voit tehdä ostoksia paikanpäällä tai sähköpostilla – lue lunastusohjeet.

Maksujen välittäjänä toimii Netbanx eivätkä pankkikortin arkaluontoiset tiedot koskaan näy meille. Voit halutessasi tallentaa kortin tietoihisi (TPB:n henkilökunta näkee kortistasi vain neljä viimeistä numeroa) valmiiksi tulevia ostoksia varten, mutta TPB ei koskaan tee veloituksia korteilta ilman asiakkaan lupaa.

Kaikista ostoksista saat kuitin sähköpostiisi ja kortit ovat käytettävissä heti.

Minulla ei ole pankkikorttia, voinko maksaa verkkopankkitunnuksilla?

Verkkopankkitunnukset eivät valitettavasti käy maksutapana meidän verkkokaupassa, mutta lahjakorttikaupassa ne sen sijaan käyvät. Jos et siis pääse paikanpäälle maksamaan ostoksiasi etukäteen, voit myös ostaa itsellesi lahjakortin ja tehdä ostokset sähköpostilla – lue lunastusohjeet.

Uusittu, helpompi jäsenyys

Uuden maksutarjoajan myötä myös jäsenyytemme muuttuvat digiaikaan. Jatkossa jäsenyys veloitetaan automaattisesti kerran kuukaudessa maksukortiltasi. Voit halutessasi käydä maksamassa jäsenmaksun myös etukäteen TPB:n toimipisteellä. Etukäteen maksettaessa käytössä on kaikki meillä hyväksytyt maksutavat (eli kortin ja käteisen lisäksi myös kaikki mahdolliset liikuntasetelit ja -edut) ja alennukset (mm. opiskelija-alennus). Jos siis haluat maksaa opiskelijahintaisen jäsenyyden liikuntaseteleillä, käyt kuittaamassa velan pois ennen eräpäivää. Jos maksu on eräpäivänä vielä avoinna, veloitetaan kuukausimaksu kortilta.

Jos kortilla ei eräpäivänä ole katetta siirtyy maksu laskutukseen ja saat laskun sähköpostitse. Laskun eräpäivä on sama kuin jäsenmaksun alkuperäinen eräpäivä. Myöhästyneiden jäsenmaksujen käsittely- ja laskutuslisä on 10 euroa. Vältät ylimääräiset muistutusmaksut ja korkokulut maksamalla laskun mahdollisimman pian.

author: Nanna Halonen

Comment
0

Leave a reply

X
X