logo

OPEN BASE

Monipuolinen kehonpainoharjoittelusali Tampereen keskustassa!

Voimassaolevalla treenikortilla tai jäsenyydellä voit käydä treenaamassa itsenäisesi ma-pe 7-22 ja la-su 9-20. Salit ja välineet eivät ole käytettävissä ohjattujen tuntien aikana (eli yleensä ma-pe 16-21). Mahdollisista yksityistunneista ja muista erikoistapauksista ilmoitetaan BASE:n facebook-ryhmässä ja kuluvan viikon lukujärjestyksen näet ajanvarausjärjestelmästä.

Voit käyttää omissa treeneissäsi kaikkia saleissa olevia varusteita. Muistathan palauttaa käyttämäsi tavarat paikoilleen!

 • 6 kpl Fitpole Custom 3,1m 42mm
 • 2 kpl Fitpole Stage 3m 48mm (240cm stage)
 • 4x6m juoksumatto/permanto
 • 5 kpl aerial ring -trapetsi (halk. 80-90cm)
 • 5 kpl aerial silk -liinat (pituus n. 3m)
 • 1 kpl aerial yoga/loop -liina
 • 2 kpl Dinox Original puolapuut
 • 1 kpl voimistelurenkaat
 • 1 kpl High Roller
 • 2 kpl Plyo Box (90-60-40)
 • Sekalaisia vastuskuminahoja, jumppakuminauhoja, hyppynaruja, putkirullia, trigger ja peanut palloja, jooga blokkeja, venyttelyalustoja, käsinseisontatukia yms.

Tiloista löytyy myös jääkaappi ja mikro, jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytössä. Erilliset pukuhuoneet ja suihkutilat miehille ja naisille.

Tiloissa on videovalvonta. Avainkortti aktivoidaan henkilöllisyystodistusta ja 10 euron aktivointimaksua vastaan paikanpäällä. Väärinkäytökset johtavat avainkortin mitätöintiin. Kaikki varkaudet ja ilkivalta ilmoitetaan suoraan poliisille.

ITSENÄINEN ILTATREENI 21.8. alk.

Syyskaudella itsenäinen treenaaminen on mahdollista kaikille halukkaille arki-iltaisin, illan viimeisen tunnin jälkeen. Ole paikalla ennen viimeisen tunnin loppumista ja maksa treeni ohjaajalle (10e). Maksamiseen voi käyttää myös kertakorttia (1 kerta) tai treenikorttia/jäsenyyttä (eli ilmaiseksi).

Salissa saa treenata aukioloajan puitteissa arkisin klo 22 asti. Illan viimeinen lähtijä sammuttaa valot ja stereot.

Mahdollisista yksityistunneista ja muista erikoistapauksista ilmoitetaan BASE:n facebook-ryhmässä ja kuluvan viikon lukujärjestyksen näet ajanvarausjärjestelmästä.

Harjoittelu tapahtuu omalla vastuulla. Tarkista tapaturmavakuutuksesi kattavuus. Käytä vain sellaisia välineitä ja harjoittele vain sellaisia temppuja, jotka osaat!

Ikäraja itsenäiseen harjoitteluun on 18 vuotta.

Hinnasto / treenikortit

Hintoihin sisältyy oikeus itsenäiseen harjoitteluun, ei ohjattuja tunteja.

1 treenikuukausi 60 eur
3 treenikuukautta 150 eur
kevät 2018 8.1.-20.5. 225 eur tai 45 eur/kk (5 erää) *

* Kausikorttien myynti alkaa 27.11. Rajoitettu erä. Kausikorttien myyntiehdot.

Alennukset
Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset 10%

Jäsenyydet

Itsenäinen harjoittelu sisältyy kaikkiin BASE:n jäsenyyksiin. Jäsenenä voit lisäksi käydä rajattomasti kaikilla ohjatuilla tunneilla (pl. kurssit). Katso jäsenhinnat ja ehdot tästä.

X
X